BLI KJENT MED OSS:

Mitt navn er Munib. Jeg er en 27 år gammel haldenser, og nå skal jeg fortelle om min reise som handler om å starte nettbutikk, feile og bytte retning helt. 
13 år gammel. Full av kviser. Og kuli. Jeg startet å selge capser fra gutterommet mitt i halden. Måneder etter nådde jeg stemmeskiftet. På samme tid solgte jeg min første gründerbedrift til to kjøpere i Molde. I løpet av de kommende årene rakk jeg å starte, samt å nedlegge mitt eget klesmerke. Jeg var også dypt involvert i Ungt Entrepenørskap 

Året et 2014. Jeg har studert International Business. Jeg føler meg klar til å ta over verden. Jeg etablerte Blisporty.no. Det gikk ikke så bra å starte nettbutikk. Det som imidlertid gikk bra var arbeidet mitt hos Bisco gruppen. I 2015 hadde jeg samlet opp motet for enda et prosjekt. Jeg begynte å miste troen på meg selv. Mine egne selskaper hadde ikke gått så bra som jeg hadde håpet på. Til denne tid skulle jeg ha store resultater. Reise verden rundt. Det nærmeste jeg kom var lunken kaffe på Statoil. Den ved skomakerverkstedet.  

Tiden var inne. Jeg lanserte Gi En Hånd. Ikke nok med det, jeg lanserte også SpråkAkademiet. Etter å ha vandret rundt i over tyve år og rettet på mine innvandrerforeldre innså jeg at jeg hadde utviklet et talent innenfor undervisning. Jeg kombinerte dette med kunnskapen jeg hadde lært på både skolen, og i praksis. En kopp kaffe ble til to. To ble til mange. 60 lærere, elleve byer, 1500 studenter. Jeg rakk å tygge ned et dusin IFA, sniffe mosselukten, og poste småkleine bilder på sosiale medier. I mine egne virksomheter så jeg endelig noe jeg ikke hadde sett på et tiår – Resultater! Plutselig ville mange ha tak i meg. Innovasjon Norge inviterte meg med på utenlandstur. NAV syntes jeg var passe kul. Jeg følte meg på toppen av verden. Utrolig privilegert som fikk være med på et sånt eventyr.
Det følgende året var fylt av enda et nytt selskap, Lærerne. Jeg fortsatte i senere tid min personlige utvikling og lærdom.

 

Dette er Zain Mubin, også en haldenser med lidenskap for data og teknologi. Med en sterk faglig og erfaringsfull bakgrunn fra Universitetet i Oslo. Med en Dataingeniør grad, tar han seg av våre datakurs i Oslo & Akershus.

 

“Nå er tiden inne for å lære bort.
Vi ønsker å være en byggekloss i andres suksess.”

 

 

 

 

 

Noen av våre støttespillere og samarbeidspartnere opp gjennom årene:

PRØV OSS eller KONTAKT OSS NÅ: